Események

A Sugár fitnessben az élő óráimat ekkor tartom:
  • Hétfő 19:00
  • Csütörtök 19:00
Emellett az alábbi lehetőségek valamelyikével az "otthonodba repülök" 🙂

Ha még sosem próbáltad a step-pados-táncos edzéseket, de kedvet kaptál, akkor az angol nyelvű totál kezdő Step it up! programomat javaslom a go mom go oldalán.

Ha eddig csak kacérkodtál az órákkal, de nem merted kipróbálni, vagy csak hiányoznak az óráim, akkor a Gyerünk, anyukám! oldalán a Kezdő Step Tanfolyamon várlak. Ezen a linken tudsz csatlakozni.

A zárt Facebook csoportomban pedig élő közvetítéseken vehetsz részt, illetve korábbi órák felvételeiből válogathatsz. További részletek és jelentkezés az EDOmethod oldalon. Az EuroEducation France School oldalán tartott LIVE step órámat ezen a linken nézheted újra.

A fitnessschool.tv oldalon találsz Step, Dance és FREEK®️STEP órákat velem, 😉 de sok más óratípusban top prezenterek óráit is meglesheted! A portál eredetileg csoportos fitnesz instruktoroknak készült oktatás céljából, de teljes órák anyagai vannak fenn, tehát ha edzeni szeretnél, akkor is tudod használni. A Gyerünk, anyukám! portálon Total Body órákra csatlakozhattok hozzám: van Videótár és számos 8 hetes program, ahol edzhettek velem. Ezekben a programokban találkozhattok velem:

Naptár

Mobilon érdemes a 'Napló' nézetre váltani!