FREEK®STEP FUN instruktor tanfolyam

Tarts te is fergeteges, nagy létszámú FREEK®STEP órákat!

A FREEK®STEP titka, hogy a vendégek bulizva égetik a kalóriákat, mert fergeteges hangulatot teremtünk és egyszerűen követhető a koreográfia. Újra és újra visszajönnek, ezért hamar nagy létszámú óráid lesznek.

A tanfolyamon olyan receptet kapsz a kezedbe, aminek segítségével az órára rendkívül egyszerű lesz a felkészülés és óra közben a szórakoztatásra tudsz figyelni.

A FREEK®STEP koncepció több, mint egy új óratípus: biztos alapot ad minden step pados kardió edzés felépítéséhez, legyen az akár haladó dance step vagy egy egyszerű zsírégető óra. Ha nem tervezel ilyen óratípust tartani, akkor is biztos alapot ad a steppados órákhoz!

Mit kapsz a FREEK®STEP FUN instruktor tanfolyamon?

  • 2 napos kurzus (a második napon vizsga)
  • 19 oldalas angol, nyomtatott jegyzet
  • 1 hónap PROFESSIONAL tagság a fitnessschool.tv-n, ahol többszáz óra anyagából inspirálódhatsz, többek között FREEK®STEP FUN óratípusban is.
  • FREEK®STEP FUN oklevél

Dátum

2020. Június 20-21.
Szombat 11:00-17:30
Vasárnap 9:00-15:30


Helyszín

Spárta Fitness
17. ker. Budapest, Pesti út 34.

A tanfolyam díja

44.900 Ft - Early Bird 2020. Június 5-ig

49.900 Ft - Normál 2020. Június 6-tól

10% kedvezmény 3 fő együttes jelentkezése esetén!

Gyakori kérdések

Miért tanuljak Edittől?

Adamcsek Edit jelenleg Magyarországon az egyik TOP dance- és step aerobik prezenter.

Több, mint 10 éve foglalkozik koreografált órákkal, és sok-sok külföldi workshoppal, kongresszussal, versennyel a háta mögött az egyik legtapasztaltabb oktató. A hazai rendezvények mellett már külföldre is hívták fellépni, és a nemzetközi fitnessschool.tv trénerei között is megtalálhatod. A Fitnesz Akadémia tanára a Csoportos Fitnesz Instruktoroknál.

Sebastian Piatek, a FREEK STEP FUN koncepció megalkotója elsőként Editnek adta át a tanfolyamok tartásának csínját-bínját, így mondhatni Edit az első FREEK STEP FUN mastertrainer.

Milyen előfeltétele van a tanfolyamnak?

A tanfolyam a zenés óravezetésen alapul, ezért előnyös, ha aerobik oktatói vagy csoportos fitnesz instruktori végzettséged van, vagy folyamatban lévő tanulmány; de egyéb sportoktatói végzettséget is elfogadok, ha járatos vagy zenés óravezetésben.

Milyen lesz a vizsga?

A tanfolyamon megkapsz minden szükséges tudást, és sok-sok gyakorlási lehetőség is lesz, hogy felkészülj a vizsgára. A vizsga két részből áll: elmélet és gyakorlat, és azt ellenőrzi, amit egy órára való felkészülés és megtartás során is csinálni fogsz. 🙂

Kukkants be az órákba!

Jelentkezési és befizetési határidő

2020. Június 16. kedd 24:00