Ez vár rád egy FREEK® STEP FUN órán!

Kipróbálnál egy olyan mozgásformát, amit tökéletes cardio edzés, és még jól is érzed magad közben? Akkor a FREEK®STEP FUN-t neked találták ki! 🙂

Ahogy a nevében is benne van, ez modern step aerobik, mégis különbözik mindentől, amit eddig kipróbáltál.
  • Egyáltalán nem bonyolultak a lépések, így akkor is követni tudod majd, ha még soha nem voltál step órán. Kezdők is bármikor csatlakozhatnak!
  • Felpörget, kiváló zsírégető, szuper cardio edzés, ami garantáltan feldobja az egész napod!
  • Nemcsak a tested formálja nagyon hatékonyan, de szellemileg is kiváló edzés, hiszen az órán a lépésekre oda kell figyelned. Ennek áldásos hatása az is, hogy egyszerűen nem tudsz a problémáiddal, gondjaiddal foglalkozni, teljesen felszabadulsz arra az 1 órára, amíg velem vagy az edzésen.
Adamcsek Edit Edo step aerobik FREEK step fun

Kivel fogsz kiszakadni a mókuskerékből?

Adamcsek Edit - Edo vagyok, FREEK® step mastertrainer.

2005 éve foglalkozom koreografált órákkal, a FREEK® stepet pedig évekkel ezelőtt a mozgásforma megalkotójától, Sebastian Piatektől az elsők között tanultam meg.

Heti 1 FREEK® órát tartok a Sugár Fitnessben - csütörtökön -, emellett hazai és külföldi workshopokon oktatom a FREEK® stepet lelkes edzőknek.

Azt vallom, hogy a mozgásnak nem kell kínszenvedésnek lennie, érezzük jól magunkat, miközben az egészségünkért teszünk, és nem mellesleg formálódunk is. 🙂

Mit kell tudnod az első FREEK® STEP FUN órád előtt?

  • Az órákon mindig az alaplépések tanulásával és begyakorlásával kezdünk, így bátran jöhetsz teljesen kezdőként is, fel fogod tudni venni a ritmust.
  • A FREEK® step fun amellett, hogy nem bonyolult, nem terheli a térded, az ízületeid sem, hiszen nincsenek benne szökkenő lépések. Ha a hagyományos steptől eddig tartottál, FREEK® stepre akkor is nyugodtan eljöhetsz. Azt szoktam mondani, hogy aki sétálhat, az FREEK® step órára is jöhet.
  • Annak érdekében, hogy tényleg beinduljon a zsírégetés, felpörgessük a keringési rendszert és élvezhessük az edzés utáni utózsírégető hatást, végigmozogjuk a teljes 60 percet. Persze változó intenzitással, hiszen vannak benne pihenő blokkok is, de végig mozgásban vagyunk. A képen az egyik FREEK® step órám résztvevőjének aktivitásmérős adatait látod. Te is erre számíthatsz. 🙂
  • Az órán mindig vannak új elemek, lépéssorozatok, így soha nem válik unalmassá akkor sem, ha hétről hétre eljössz edzeni.
  • Csak egy kis vízre, esetleg egy törölközőre és az edzőcuccodra van szükség, az órához semmilyen plusz felszerelés nem kell. A zenéről és a pörgős hangulatról én gondoskodom. 🙂

Hogy is néz ki egy FREEK® STEP FUN óra?

Órákat tudnék beszélni róla, de a hangulatot sokkal jobban átadja néhány ízelítő videó.
Az alábbi videókra kattintva bele tudsz nézni, hogy is néznek ki az óráim:

Mikor? Hol?

Időpont

Csütörtök 19:00-20:00

Helyszín

Sugár Fitness
1148 Budapest, Örs vezér tere 24., Sugár Üzletközpont
(bejárat az Üzletközpont 2. emeletén)