FREEK®STEP POWER instruktor tanfolyam

A FREEK®STEP POWER funkcionális step óratípus mindenkinek!

  • Roman Ondrasektől, a koncepció megalkotójától, az egyik legtapasztaltabb funkcionális step prezentertől tanulsz majd.
  • A FREEK STEP POWER órák első fele valójában egy funkcionális step kombináció, ezért a kurzuson megtanulod a funkcionális step koreográfiák építésének alapjait úgy, hogy azt TÉNYLEG tudod majd alkalmazni az óráidon.
  • A FREEK STEP POWER óra második felében talajgyakorlatok szerepelnek a felső test erősítésére, így összességében egy holisztikus edzést tudsz majd nyújtani a vendégeidnek.
  • A koreográfiás jellege miatt a vendégeknek igazán szórakoztató és motiváló az edzés, ezért fognak visszajárni az órákra és hamar észreveszik magukon a fejlődést.

Jelentkezési határidő

2019. szeptember 11. 23:59

Figyelem! Jelentkezést és befizetést szeptember 11. éjfélig fogadjuk el, utána lezárjuk a jelentkezéseket.

Mit kapsz a FREEK®STEP POWER instruktor tanfolyamon?

  • 2 napos kurzus Roman Ondrasekkel, a koncepció megalkotójával. A tanfolyamot angol nyelven tartjuk, magyar tolmácsolással, így mindenkinek érthető lesz minden. 🙂
  • A második napon vizsga
  • Angol nyelvű, nyomtatott jegyzet
  • FREEK®STEP POWER instruktor oklevél
  • 1 hónap PROFESSIONAL tagság a fitnessschool.tv-n, ahol többszáz óra anyagából inspirálódhatsz, többek között FREEK®STEP POWER óratípusban is.

Dátum

2019. szeptember 28-29. Szombaton és vasárnap, mindkét nap 11-17 óráig.

Helyszín

Victory Fitness Asia
Budapest, 15. ker. Szentmihályi út 167-169.


Az edzőterem az Asia Center nyugati épületének második emeletén helyezkedik el. Külön panoráma lifttel tudtok feljönni a parkolóházból. A legegyszerűbb megközelítésért már a legelső körforgalomnál keresd a Victory Fitness jelzéseket az iránymutató táblákon, így a lifthez a leggyorsabban tudsz eljutni.

A tanfolyam díja

44.900 Ft - Early Bird 2019. augusztus 28-ig

49.900 Ft - 2019. augusztus 29-től

FREEK STEP FUN instruktoroknak 10% kedvezmény!

Miért tanulj Romantól?

Roman az egyik legtapasztaltabb funkcionális step prezenter, aki ráadásul saját stúdiót üzemeltet, ezért nem csak a színpadon profi, hanem azt is tudja, hogy mire van szükség a stúdiókban.

A FREEK STEP POWER óratípusban ötvözte mindazt a tudást, amit prezenterként és oktatóként gyűjtött az évek során, és egy olyan koncepcióval állt elő, amely megállja a helyét a stúsiókban, és a kezdőbb venségeket is meg tudod vele nyerni. Az órát úgy építjük fel, hogy az átlag, fitnesz terembe járó vendégek számára követhető és kivitelezhető legyen az óra. Így sikeréélményt nyújtunk nekik, ezzel biztosítva, hogy visszajöjjenek az órára és fejlődjenek.