FREEK®STEP FUN instruktor tanfolyam

Tanuld meg a modern step koreográfiaépítés alapjait!

A FREEK®STEP koncepció több, mint egy új óratípus: biztos alapot ad minden step pados kardió edzés felépítéséhez, legyen az akár haladó dance step vagy egy egyszerű zsírégető óra.

Mit kapsz a FREEK®STEP FUN instruktor tanfolyamon?

  • 2 napos kurzus (a második napon vizsga)
  • 19 oldalas angol, nyomtatott jegyzet
  • 1 hónap PROFESSIONAL tagság a fitnessschool.tv-n, ahol többszáz óra anyagából inspirálódhatsz, többek között FREEK®STEP FUN óratípusban is.
  • FREEK®STEP FUN oklevél

Dátum

2019. október 19-20.
Mindkét nap 11-17 óráig.


Helyszín

Victory Fitness Asia
Budapest, 15. ker. Szentmihályi út 167-169.


Az edzőterem az Asia Center nyugati épületének második emeletén helyezkedik el. Külön panoráma lifttel tudtok feljönni a parkolóházból. A legegyszerűbb megközelítésért már a legelső körforgalomnál keresd a Victory Fitness jelzéseket az iránymutató táblákon, így a lifthez a leggyorsabban tudsz eljutni.

A tanfolyam díja

44.900 Ft - Early Bird 2019. szeptember 20-ig

49.900 Ft - 2019. szeptember 21. után

10% kedvezmény 3 fő együttes jelentkezése esetén!
FREEK STEP

Miért tanuljak Edittől?

Adamcsek Edit jelenleg Magyarországon az egyik TOP dance- és step aerobik prezenter.

Több, mint 10 éve foglalkozik koreografált órákkal, és sok-sok külföldi workshoppal, kongresszussal, versennyel a háta mögött az egyik legtapasztaltabb oktató. A hazai rendezvények mellett már külföldre is hívták fellépni, és a nemzetközi fitnessschool.tv trénerei között is megtalálhatod. A Fitnesz Akadémia tanára a Csoportos Fitnesz Instruktoroknál.

Sebastian Piatek, a FREEK STEP FUN koncepció megalkotója elsőként Editnek adta át a tanfolyamok tartásának csínját-bínját, így mondhatni Edit az első FREEK STEP FUN mastertrainer.

Jelentkezési határidő

2019. október 12. szombat éjfél